Målare Luleå

Målare och tapetserare •

Om ROT-avdraget

Få lägre arbetskostnader med ROT-avdraget

ROT-avdraget är en skattelättnad som den svenska regeringen instiftade några år innan millennieskiftet. Syftet med ROT är att privatpersoner skall få göra avdrag på sin skatt när de anlitar ett företag som innehar F-skattesedel för renoveringar, utbyggnader, ombyggnader och tillbyggnader i det egna hemmet. När ni anlitar oss på Målare Luleå har ni rätt att ta del av ROT som innebär att arbetskostnaderna reduceras med 30 %, upp till ett maximalt belopp på 50 000 kronor varje år.

ROT-avdrag för måleriuppdrag

Om du vill måla om hemma i samband med en renovering, eller om det är dags att fräscha upp fasaden på huset kan du få ROT-avdrag. För att du skall få göra avdrag för att anlita en målare behöver du äga fastigheten som arbetet skall utföras i, och du behöver även betala skatt i Sverige. Skattelättnaden görs på arbetskostnaderna, det vill säga på den summa du betalar för att våra hantverkare skall komma hem till dig och utföra ett jobb.

Vi ordnar allt som har med ROT att göra

När du ger oss ett uppdrag som målare i Luleå använder vi oss av fakturamodellen. Den går ut på att vi drar av ROT på fakturan före vi skickar den till dig. Vi rapporterar även in allt till Skatteverket utan att du behöver göra någonting själv.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver en duktig målare eller tapetserare i Luleå står vi till din tjänst med vår expertis.

  Telefon
  010-5252932

  E-post
  offert@malarelulea.nu

OM OSS

När du behöver en duktig målare eller tapetserare i Luleå står vi till din tjänst med vår expertis.

Målareluleå.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.