Målare Luleå

Målare och tapetserare •

Fasadmålning

Att måla om huset med jämna mellanrum är viktigt för att mögel och röta inte skall få fäste i virket och därmed även förkorta byggnadens livslängd. Vi på Målare Luleå är erfarna inom fasadmålning och hjälper er oberoende av hur det nuvarande skicket på materialet är. Vi tar hand om alla delar av arbetet så att ni själva enbart behöver välja vilken nyans fastigheten skall ha. Om ni vill måla huset i samma kulör som tidigare hjälper vi er ta reda på vilken den är.

En noggrant utförd fasadrenovering och ett vackert resultat

Vilken metod våra målare i Luleå väljer att använda sig av när vi gör en fasadmålning beror på flera faktorer, bland annat hur husets yta ser ut och hurdana vinklar det har. Vi har kompetens och verktyg för att både måla med pensel och att sprutmåla. Självklart tar vi som måleri i Luleå själva med oss alla nödvändiga byggställningar som behövs för arbetet och vi plastar noggrant in alla fönster, dörrar och karmar som inte skall behandlas med ny färg. Vi ser också till att skydda eventuella altaner och terrasser.

Överlåt er fasadmålning i Luleå till vår personal

Att anlita kunniga målare i Luleå för en fasadmålning är viktigt för att resultatet skall bli bra.

 • Vi utför allt nödvändigt förarbete och skrapar bort eventuell färg som flagnar
 • Vi köper in det material som krävs för arbetet
 • Vi gör det antal strykningar som krävs för ett snyggt resultat

Vi utför fasadmålning i Luleå till låga priser

Om ni är osäkra på om det är dags för en fasadmålning i Luleå kan ni ta kontakt med oss för att diskutera arbetet och få våra rekommendationer på vad som är nödvändigt. Vi kommer också skicka en offert till er som innehåller vårt pris för målare, och den får ni naturligtvis innan ni anlitar oss. Är ni privatpersoner får ni använda er av ROT-avdraget för att sänka våra arbetskostnader med 30 % för att därmed få en lägre totalkostnad på fakturan vi skickar ut efter att vi har utfört arbetet.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver en duktig målare eller tapetserare i Luleå står vi till din tjänst med vår expertis.

  Telefon
  010-5252932

  E-post
  offert@malarelulea.nu

OM OSS

När du behöver en duktig målare eller tapetserare i Luleå står vi till din tjänst med vår expertis.

Målareluleå.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.