Målare Luleå

Målare och tapetserare •

Tapetsering

Få saker förnyar och förvandlar ett rum eller en bostad som nya tapeter. Vi som arbetar på Målare Luleå hjälper såväl företag som privatpersoner som vill skapa en ny atmosfär i ett eller flera befintliga rum. Men hjälp av olika färgkombinationer i en mönstrad tapet eller en enfärgad alternativt en mönstrad fondvägg kan man skapa en optisk effekt som kan få rummet att se längre eller bredare ut, eller skapa en känsla av ökad takhöjd. Vi ser fram emot att få hjälpa till med din tapetsering!

Anlita oss när du behöver hjälp med renovering i Luleå

Om du vill se eller känna på strukturen på en tapet innan du sätter upp den rekommenderar vi att du beställer ett tapetprov. Det ger dig även en möjlighet att få en uppfattning om hur en mönstrad tapet kommer att se ut på en eller flera väggar i ett rum. När du anlitar vårt måleri i Luleå kan våra tapetserare, om du så önskar, även ge goda råd om vilken typ av tapet som du bör använda i det utrymme som du har tänkt att genomföra en renovering i.

Våra fackmän brinner för tapetsering i Luleå

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av oss när du behöver ett måleri i Luleå

 • Vi ser till att göra ett fullgott förarbete för bästa resultat
 • Vi kan tapetsera med fri- , rak- och förskjuten mönsterpass
 • Du får ett felfritt slutresultat

Lämna över er tapetsering för ett bra pris till oss

En invändig renovering drar ofta med sig önskemål om en utvändig dito. Därför erbjuder vi även tjänster som fasadmålning och om du önskar kan vi kombinera dessa så att vi gör allt arbete samtidigt och till ett bra pris. Vi vill att våra kunder ska känna att de får en välutförd tapetsering i Luleå och därför är vi tacksamma om du är så detaljerad som möjligt när du beställer arbetet av oss. I gengäld skickar vi en förbehållslös och transparent offert där kostnaderna för allt som ingår i arbetet finns specificerade.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver en duktig målare eller tapetserare i Luleå står vi till din tjänst med vår expertis.

  Telefon
  010-5252932

  E-post
  offert@malarelulea.nu

OM OSS

När du behöver en duktig målare eller tapetserare i Luleå står vi till din tjänst med vår expertis.

Målareluleå.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.